Over ons

Welkom bij Vercamer Davy Verwarmingstechnieken

Waar passie voor vakmanschap en familiewaarden samenkomen.

In 2013 besloot Davy, onze oprichter, zijn droom na te jagen. Hij richtte Vercamer Davy Verwarmingstechnieken op met één helder doel voor ogen: huiseigenaren voorzien van kwalitatieve verwarmings- en koeloplossingen. Wat begon als een eenmanszaak, groeide al snel uit tot een gerespecteerde naam in de wereld van verwarmingstechnieken.

Toch is ons bedrijf, ondanks de groei, diep geworteld in familietradities. Melissa, Davy's vrouw, staat ook aan het roer van de onderneming en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Samen hebben ze een team gevormd dat niet alleen bestaat uit vakexperts, maar ook uit familieleden. Dit familieaspect maakt ons uniek; het stelt ons in staat om met een persoonlijke touch te werken, waarbij de klant altijd op de eerste plaats komt.

Onze diensten en partners:

Onze diensten variëren van het begeleiden van jonge mensen die aan een nieuw bouwproject beginnen, tot het assisteren van een ouder publiek bij badkamerrenovaties, zoals het transformeren van een bad naar een douche. Ons streven is om iedere klant te voorzien van een service die niet alleen voldoet aan hun behoeften, maar hen ook volledig tevreden stelt.

Met de jaren hebben we ervoor gekozen om samen te werken met betrouwbare merken zoals Vaillant, Viessmann, Daalderop, EcoForest, Nibe en Haier. Hierdoor kunnen we onze klanten verzekeren van de beste kwaliteit, of het nu gaat om nieuwe installaties of depannage voor zowel mazout als gas.

Onze missie is duidelijk:

We willen niet alleen de beste zijn in wat we doen, maar we willen ook de beste zijn voor onze klanten. Het gaat niet alleen om het leveren van topkwaliteit werk, maar ook om het waarborgen van een uitstekende communicatie, betrouwbaarheid en een service die oprecht en op maat gemaakt is.

Ons werkgebied heeft zich uitgebreid, maar onze toewijding en focus blijven ongewijzigd. Gelegen in het hart van Sint-Kruis-Winkel, zijn we slechts 20 minuten verwijderd van het centrum van Gent. Echter, onze services strekken zich uit tot meerdere gebieden waaronder Wachtebeke, Zelzate, Moerbeke, Lokeren, Evergem, Wondelgem, Mariakerke en Destelbergen.

Of je nu in het beginstadium van een project zit, een dringende reparatie nodig hebt of gewoon advies wilt, Vercamer Davy Verwarmingstechnieken staat voor je klaar. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en streven er voortdurend naar om hun verwachtingen te overtreffen.

Welkom bij de familie Vercamer.

We nodigen je uit om meer te ontdekken over wat we te bieden hebben en hoe we samen kunnen werken aan een warmer, comfortabeler huis voor jou. Welkom bij de familie Vercamer!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x